Blog-arkiv

fredag den 4. januar 2013

Lige på og hårdt

Rigtig Godt Nytår! Vi er kun fire dage inde i 2013 og jeg synes allerede vi er langt forbi både jul og nytår. Der har for mit vedkommende ikke været mange fridage over julen og nytåret, men jeg har til gengæld fået ny indsigt på flere områder.

Musalaha's Women's Conference i Nes Ammim, et konferencecenter og hotel nordpå tæt på grænsen til Libanon. Snakke, diskussioner og danseoptrædener med palæstinensiske og jødiske kvinder - det var interessant! Incl. gensyn med Rosh Hanikra's Cable Car, grotter og smukke udsigt over Middelhavet! D. 30. december havde vi t-shirt-vejr og høj solskin!

Nytårsaftensfejring med vennerne, dvs. volontørerne og præstefamilien. Menuen stod på linseruller, oksesteg, hasselbagte kartofler, broccolisalat, hjemmebagt brownie, jordbærtærte, kransekager, dansk slik og chokolade. Vi spiste, hygge, legede og sang lovsange. Selvfølgelig skulle vi også se Dronningens nytårstale med en særlig hilsen til os 'langt væk hjemmefra og på udsatte poster' og senere '90-års fødselsdag'. Årets fyrværkeri var min yndlings - stjernekastere:) Aftenen endte med et kig på, og en masse dans i, Jerusalems natteliv.

'

2. januar begyndte jeg så på et intensivt 9 dages mediekursus v. Kings School of Media, hvor vi lærer om marketing, storytelling, scripting, lighting, videography, editing etc. Det er utroligt spændende og lærerigt - og ret nørdet - men sjovt at lære om white balance, condenser microphones, key, fill og back light. Har været afsted tre dage indtil nu og på søndag skal vi allerede hjælpe med at filme til gudstjenesten. På søndag begynder vi også at lave script til vores musikvideo, som vi kommer til at arbejde hårdt på i næste uge (9-12 timer pr. dag). Og hvis nogen skulle have lyst er man velkommen til vores Gala fremvisning fredag kl. 10-12.30:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar