Blog-arkiv

søndag den 2. december 2012

Jul i J'lem










Så er det blevet december i J'lem og på Bethlehem Road 89. Hulen er pyntet med guirlander, adventskrans, julehjerter, stjerner, chokoladejulekalendre og pakkekalendre. Fredag aften
havde vi juleklip og bagning i vores hjem med danskere og nordmænd og julestemningen var helt i top! Med julemusik, risengrød, varm kakao, havregrynskugler, mandariner og Alene Hjemme fik vi skudt gang i julemåneden!

I går var vi til tysk julemarked i Redeemer Church. Der var nu knap så meget julepynt og musik som et typisk dansk julemarked, men til gengæld serverede de bratwurst hotdogs med rigtige svinepølser.

Vejret her er blevet flottere og varmere igen, 24 grader og sol, og vi hører I får en hvid jul i DK: win win:) Trods det flotte vejr ude, er lejligheden kold indvendig, men nu har vi endelig fået en varmeblæser så vi kan holde på varmen.


Risengrøden smagte helt som den skulle, om end den var lavet på risottoris, klatkagerne var perfekte til morgenmaden, og ris ala manden og kirsebærsovsen blev klar til aftenskaffen og første afsnit af DR's julekalender Julestjerner.

Og så siger jeg tusind tak til mor for pakkekalenderen!

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det hyggeligt, Rikke. I forstår da rigtig at julehygge selvom du er langt fra DK. Holder du jul dernede eller kommer du hjem og fejrer det? Håber det går rigtig godt med de projekter du er med i. Glædelig 1. søndag i advent:) Kh Dina W.

    SvarSlet
  2. Mange tak Dina:) Jeg nyder ogsaa at vaere her, selvom vinterforkoelelsen lige pt er ved at indhente mig.. Jeg holder jul hernede ja. Det er vi heldigvis en del der goer, saa vi skal nok hygge os. Haaber ogsaa du har det godt? Gaar det godt med instructor-jobbet?

    SvarSlet